Muyuka.Mobiele droge transformatorKwaliteitsmanagement

  • vrijgavetijd:2022-09-23 18:47:01
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:80
  • Korte omschrijving:

    Muyuka.,Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook versc

Artikel inhoud

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

transformator met olieonderdompeling

Muyuka.Automatisch systeem van centrifugale ventilator: meet het temperatuurdatasignaal volgens de temperatuur van de PT thermistor meetweerstand van de ingebedde delen bij het warme deel van de bodemdrukwikkeling. De belasting van de transformator wordt groter en de bedrijfstemperatuur stijgt. Wanneer de wikkeltemperatuur op ;, start de systeemsoftware automatisch de centrifugale ventilator voor koeling; Wanneer de wikkeltemperatuur zo laag is als ; zal de systeemsoftware de centrifugale ventilator automatisch beëindigen.

De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd,Muyuka.Transformer 5000KVA prijs, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn,Muyuka.Elektrische boxtransformator, moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).


Muyuka.Mobiele droge transformatorKwaliteitsmanagement



(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Volgens de statistieken, om de belangrijkste mondiale technische positie te bezetten, is de transformator-industrie afhankelijk van twee belangrijke gegevens, warenvolume en spanningsniveau. Al vanaf het begin van Idquo; Elfde vijfjarenplan; In het begin is China een machtig land in de productie, productie en toepassing van droge transformatoren over de hele wereld, maar het is geen groot land.

Fabriek voor elektrische transformatoren

De inspectiebasisDoor het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls,Muyuka.Olie ondergedompeld 1000 KVA-transformator, let op de volgende zaken:


Muyuka.Mobiele droge transformatorKwaliteitsmanagement



Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

managementHoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

De snelheid van de transformator is: n = P /pxo% dat wil zeggen wanneer het koperverlies van transformator gelijk is aan het verlies van ijzer, de snelheid is zeer groot. Daarom is de lading van de transformator: = P /PK. Volledig rekening houden met het actieve vermogensverlies veroorzaakt door reactief vermogen in de systeemsoftware tijdens de transformator-operatie. De belasting aanpassing is: het kan worden gezien door de berekening van de belastingsformule dat de grote snelheid van de transformator niet optreedt wanneer de volle lading is, Over het algemeen is het ongeveer %, maar bij het selecteren van de transformator capaciteit, moeten we effectieve transformatoren selecteren naar gelang van de beladingstoestand en belasting, zodat de transformator in de situatie van economische ontwikkeling en het doel van energiebesparing te bereiken.

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Muyuka.Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator

Muyuka.Overige productinformatie
  • Vasa.Handlift van aluminiumlegeringWaarom wordt de flexibiliteit steeds beter?

    Vasa.Handlift van aluminiumlegeringWaarom wordt de flexibiliteit steeds beter?

  • Stockton.Volledig elektrische zelfrijdende liftVol kansen

    Stockton.Volledig elektrische zelfrijdende liftVol kansen

  • Denbica.kgmKleine lift met twee verdiepingenHoe verbeteren bedrijfsmedewerkers hun vaardigheden?

    Denbica.kgmKleine lift met twee verdiepingenHoe verbeteren bedrijfsmedewerkers hun vaardigheden?

  • Calais.Elektrisch hydraulisch hefplatformTechnische upgradeservices bieden

    Calais.Elektrisch hydraulisch hefplatformTechnische upgradeservices bieden

  • Atlanta.Op een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformHoe te debuggen in de industrie om energie

    Atlanta.Op een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformHoe te debuggen in de industrie om energie

  • Wuyi.Automatisch hydraulisch hefplatformFactoren die de prijs beïnvloeden

    Wuyi.Automatisch hydraulisch hefplatformFactoren die de prijs beïnvloeden

  • Wanghua.Indoor hydraulisch hefplatform autoVitaliteit van de markt

    Wanghua.Indoor hydraulisch hefplatform autoVitaliteit van de markt

  • Wanghua.Hydraulisch hefplatform van vorktypeOpbrengst in productie

    Wanghua.Hydraulisch hefplatform van vorktypeOpbrengst in productie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!